Chisinau, Moldova +373 (0) 69 667 888

Avantajele noastre

Servicii de calitate

OFF-ROAD GROUP reprezintă de fapt cea mai simplă și economă variantă prin care îți poți comanda piese și consumabile Land Rover. Oferim piese pentru orice model Land Rover indiferent de anul de fabricație.


De ce www.offroadgroup.md?

Deoarece noi comercializăm piese auto originale și aftermarket iar în lista producătorilor noștri se regăsesc numai nume consacrate. Dorim astfel să vă punem la dispoziție doar produse calitative și competitive, încercând să oferim cel mai mic preț de pe piață.
Un alt avantaj pe care vi-l oferim este economia de timp. Veți fi scutiți de a alerga de la un magazin la altul și de a căuta cea mai bună variantă pentru dumneavoastră.
Vă mulțumim pentru alegerea făcută și ne bucurăm să fim alături de dumneavoastră.

Calitate garantată

Toate piesele Land Rover comercializate sunt de origine! La dorința fiecărui client.

Eficiență maximă

Îți va lua doar câteva minute să comanzi și, mai departe, o echipă de profesioniști se va ocupa ca piesele Land Rover solicitate să ajungă direct la tine în cel mai scurt timp posibil!

Prețuri competitive

OFF-ROAD GROUP îți oferă cele mai convenabile prețuri!

Garanţie

Cum procedăm pentru rezolvarea unei probleme garanţiale?

Toate piesele dispun de garanția producătorului!

Totuși, în caz de necesitate, piesa defectă este evaluată, şi se decide dacă aceasta reprezintă sau nu un caz în care se pot aplica condiţiile de garanţie. Prin urmare produsul defect este schimbat într-un produs de acelaşi tip sau se restituie contravaloarea produsului.

Cum puteţi beneficia de Garanţie?

Deoarece termenul de garanţie este valabil din data vânzării produsului, pentru a beneficia de Garanţia noastră, aveţi nevoie de documentele de livrare.